Csillárok felszerelése

A csillár szerelése a lengyel Busko Zdroj fürdővárosban. A szálloda új épületének nagy konferenciatermébe kristály és üveg világítótesteket telepítettünk. Összesen 43 csillár és 30 fali lámpa volt összeszerelve. A legnagyobb csillár átmérője 180 cm és magassága kis híján 4 méter.


Fotóriport a csillárok szereléséről a lengyel Žaganban. A Hercegi palotában a főterembe, előtérbe, szalonba és folyosóra szereltük a csillárokat. Összesen 17 csillár és 33 fali lámpa került telepítésre. A főteremben a három legnagyobb csillár mérete Ø 160 x 180 cm.


Fotóriport 36 világítótest szereléséről Berlinben a Villa Calé, amely a jövőben Katar nagykövetségének székhelye lesz.


Fotóriport a kristálycsillárok szereléséről Lengyelországban Sliwnikiben egy magántulajdonban lévő palotában. A főterembe Mária Terézia típusú nagy csillárt szereltünk, melynek átmérője meghaladta a 2 métert, és ezen kívül még 30 fali világítótestet. A palota folyosóira pedig sárgaréz lámpák kerültek.


A kristálycsillárok gyártói széleskörű konkurenciájában a versenyt az Artcrystal Tomeš nyerte meg, így Párizsban a golfpálya mellett lévő kastély rekonstrukciójánál a cégünk lett a csillárok szállítója. Cégünk biztosította a csillárok oly módú módosítását, hogy azok megfeleljenek a beltér elrendezésének méretüket és teljesítményüket tekintve, és a színes díszítőelemek összehangolását is megoldottuk a bútorok szövetborítóival. A csillárok szerelését saját szakembereink végezték, akik a csillárokat a helyszínre szállították és ott összeszerelték.

Tisztelt Tomeš úr,
ez úton szeretném megköszönni Önnek és cégének, hogy a Párizsban lévő kastélyunkat az Önök csillárjai átragyogják. El vagyok ragadtatva a kristálycsillároktól, amelyek a kastélyunk belterét díszítik. Tökéletesen aláhúzzák az egész tér hangulatát. Nagyon meg vagyok elégedve az Ön és cége munkájával. Kijelenthetem: "Bámulatos csillárok, csúcsminőségű szolgáltatás."

Tisztelettel Durand Alex, Párizs 

Kapcsolat

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  
www.artcrystal.cz

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes
www.pinterest.com/artcrystalt/boards